16/8/2022

Winamp geri dönüyor! Müzisyenler ve hayranlar için bir platformla birlikte

Şirket, müzisyenlere çalışmalarını dağıtmaları, tanıtmaları ve kazanç sağlamaları için araçlar sağlayan bir içerik oluşturucu hizmetine davet etmeye başladı.

Winamp'ın logosuda yenilendi!

Favori sanatçınız farklı seviyelerde özel içerik sunan müzik için Patreon tarzı bir platform gibi görünüyor.

Çoğu ayrıntı, Eylül ayında özelliklerin kilidini açmaya başlayana kadar ciddi olarak ortaya çıkmayacak olsa da, bunun Kasım ayında piyasaya sürülen hayran aboneliği desteğini içermesi planlanıyor.

Davetiyeler şimdilik 25.000 kişi ile sınırlı. Araçlara bir yıllık ücretsiz erişimin yanı sıra Winamp'ın tanınmış lamasının dijital belirteçleri de dahil olmak üzere "özel avantajlar" vaat eden bir Creator Pass alacaklar.

Winamp'ın imza oynatıcı yazılımını görmezden gelebileceğinden endişelenmeyin. Şirket, hizmet sunumlarını müşteriye yönelik iyileştirmelerle paralel hale getireceğini iddia ediyor. Winamp, amacın dinleyicilerin istediği "müzik süper uygulamasını" yaratmak olduğunu söyledi.

İçerik oluşturucu hizmeti ve yeniden yapılandırılmış yazılım, Winamp'ın akış ve aboneliklerin indirmelerin yerini büyük ölçüde aldığı bir çağa uyum sağlamasına yardımcı olabilir. Bununla birlikte, zorluklar var. Birçok dinleyici, Apple Music ,Spotify ve Youtube Müzik gibi birinci taraf akış uygulamalarına bağlı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler