8/6/2020

Windows 10 "Telefonunuz" Uygulaması Artık Android Telefonunuzdaki Müzikleri Kontrol Edebiliyor

Tüm müzik uygulamarını Windows bilgisayarınızdan "Telefonunuz" uygulaması ile yönetmek artık çok kolay.

Bir Windows kullanıcısı iseniz, size güzel haberimiz var; Microsoft'un geliştirdiği "Telefonunuz" uygulaması, Android telefonunuz ile bilgisayarınızın eşleştirilmesini gerçekten çok kolaylaştırdı ve Microsoft her geçen gün bu uygulamayı geliştirmeye de devam ediyor. Microsoft'un yayımladığı yen güncelleme sayesinde "Telefonunuz" uygulaması artık, Android telefonunuz üzerindeki müzik uygulamalarını kontrol etmenizi sağlıyor.

Şimdi diyeceksiniz ki, biz zaten Spotify'ın Connect servisi ile müziklerimizi bilgisayarımızdan kontrol edebiliyoruz. Haklısınız, fakat Youtube Music gibi diğer uygulamalar için ne yapacaksınız? İşte yeni güncelleme ile "Telefonunuz" uygulaması bu boşluğu dolduruyor.

Yeni özelliği etkinleştirdiğinizde, "Telefonunuz" uygulamasının kenar çubuğundan basit müzik kontrollerini(Çal/Duraklat/Parça Atla), çalan parçanın bilgileri ile birlikte yönetebiliyorsunuz. Yeni kontrol özelliği Youtube Music, Google Play Music, Spotify, Pandora, Amazon Music, Xiaomi Music ve Google Podcasts uygulamaları ile sorunsuz çalışıyor.

Yeni özelliği kullanabilmeniz için "Telefonunuz" uygulamasının Windows PC'nizde 1.20051.93.0 sürümü ve Android telefonunuzda 1.20051.113.0 sürümü olması gerektiğini de vurgulayalım.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler