25/6/2021

Windows 11 sürümü mevcut Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz olacak

Microsoft, Windows 11'i resmi olarak tanıttı ve yazılım üreticisi, Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme yapmayı taahhüt ediyor. Windows 10'un Windows 7 ve Windows 8 kullanıcıları için ücretsiz olması gibi, bu yeni Windows 11 sürümü de mevcut Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz olacak.

Tek ihtiyacınız olan, 64 bit CPU, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olan Windows 11 için minimum donanım gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayar. Windows 11, Windows 10 güncellemelerinin daha önce kullanıma sunulduğu şekilde, Windows Update aracılığıyla teslim edilecektir.


Windows 11, Başlat menüsü revizyonu, performans iyileştirmeleri ve çoklu görevi iyileştirmeye yönelik güncellemeler içeren yeni bir kullanıcı arayüzü içerecek.

Microsoft'un, özellikle şirket Windows gelirinin çoğunu ticari ve OEM lisansları yoluyla elde ettiği için, Windows 11'e güncelleme yapmak için insanlardan ücret talep etmesini beklemiyorduk. Yine de Windows 11'in bir sonraki sürümünün ücretsiz olarak kullanıma sunulacağı, Windows 10 cihazları olan tüketiciler için iyi bir haber.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler