6/7/2021

Windows 11'deki Microsoft Store'da bazı popüler uygulamalar görünmeye başladı

Bir kullanıcı arayüzü revizyonu ve bazı hız iyileştirmeleri olsa da, önemli değişiklik mağazaya daha fazla uygulamanın girmesine izin veriyor.

Microsoft'un Windows için işlevsiz uygulama mağazası Microsoft Store, nihayet Windows 11 altında gelişiyor. Bir kullanıcı arayüzü revizyonu ve bazı hız iyileştirmeleri olsa da, önemli değişiklik mağazaya daha fazla uygulamanın girmesine izin veriyor. Yalnızca geçen hafta, Windows 11'deki Microsoft Store'da bazı popüler uygulamalar görünmeye başladı ve bu onu eskisinden daha kullanışlı hale getirdi.

OBS Studio, Zoom, Canva, WinZip ve Adobe Acrobat Reader, Microsoft Edge tarayıcı uzantılarıyla birlikte geçen hafta Microsoft Store'a geldi. Windows 11'in beta dönemindeki bu erken eklemeler umut verici bir başlangıç.

Microsoft Mağazası, Windows 11'de ve nihayetinde Windows 10'da geleneksel masaüstü uygulamalarını içerecek şekilde değişiyor. Microsoft daha önce geliştiricileri Evrensel Windows Uygulamaları ile kısıtladı, daha önce paketlenen bazı masaüstü uygulamalarının güncellemeler için mağazasını kullanmasına izin verdi. Artık herhangi bir uygulama mağazanın bir parçası olabilir; bu, Microsoft'un geçen yıl piyasaya sürdüğü Windows Paket Yöneticisi ile uyumlu bir hareket.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler