9/1/2022

WOW! Cadillac InnerSpace konsept arabası, bir uzay gemisini andırıyor

Tekerlekli lüks bir salon olarak tasarlanan bu uzun ve alçak tasarımlı aracı sadece iki kişilik ve açılır bir tavana, ayrılabilir bir sıra koltuğa sahip.

Cadillac, CES 2022'de heyecan verici yeni bir konsept otomobili tanıttı. Evet, bir otomobil. Markanın süper şık InnerSpace tasarım çalışması, dürüstçe iki kapılı - bir kamyon, bir SUV veya hatta bir crossover değil. Balistik bir füzeden daha akıcı olan InnerSpace, Cadillac'ın kişisel, otonom mobilitenin önümüzdeki yıllarda nasıl görüneceğini düşündüğünü gösteriyor.

Adından da anlaşılacağı gibi InnerSpace, tekerlekli lüks bir salon olarak tasarlanmıştır. Kapıları ve tavanı açarak iki kişilik iç mekana giriyorsunuz. Evet, çatı da. Bu büyük ölçüde cam üst kısım ön çamurluklara menteşeli ve havada da oldukça yükseğe çıkıyor.

Geniş açıldığınızda, bol miktarda zengin malzemeye sahip gibi görünen ve alt kısımdaki gibi tek bir yerde toplanmak yerine aracın etrafına yayılmış akü modülleri sayesinde geniş bir diz mesafesi sunan kabine harika bir bakış atıyorsunuz. O tek, aşk koltuğuna benzer sandalye de ortadan ikiye bölünür, böylece her bir yarı, 1950'lerde ve 60'larda sunulan bazı Chrysler Corporation araçları gibi, giriş ve çıkışı daha basit hale getirmek için dışa doğru dönebilir.

Bu Cadillac konsepti aynı zamanda neredeyse tüm gösterge panelini kaplayan devasa bir ekrana sahip. Artırılmış gerçeklik, eğlence ve sağlıklı yaşam seçenekleri sunuyor. Direksiyon simidi veya pedal yok, bu nedenle bir PlayStation joyistği ile kullanmazsanız, kendi kendini sürer.

Tabii ki, InnerSpace'in ne zaman inşa edileceği veya hatta yapılıp yapılmayacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok, ancak bu arabanın en azından bazı iddialı özelliklerinin gelecekteki üretim araçlarına doğru yol aldığını hayal etmek zor değil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler