4/8/2020

Yarın Yapılacak Lansman Öncesi Galaxy Z Fold 2'nin Son Çekilmiş Resimleri Sızdı!

Samsung'un katlanabilir yeni nesil akıllı telefonunu hiç bu kadar net görmemiştiniz!

Samsung, yarın yapılacak Galaxy Unpacked lansmanında, amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20'nin yanı sıra yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2'yi de tanıtması bekleniyor. Lansmana 24 saatten az bir süre kala, akıllı telefonlar konusunda son derece doğru sızıntı haberleri yayımlayan Evan Blass, resmi Twitter hesabından, Galaxy Z Fold 2'nin lansman resimlerini paylaştı.

Evan Blass, bugün attığı tweet ile tüm tasarım detayları net bir şekilde görünen Galaxy Z Fold 2'nin, bir önceki nesil olan Galaxy Fold akıllı telefona göre, ön ekranının daha büyük ve daha iyi olduğunu görüyoruz. Ayrıca telefonun katlanır mekanizmasının ayrıntıları da resimlerde net bir şekilde ortaya konuyor.

Galaxy Unpacked lansmanında tanıtılacak Galaxy Z Fold 2'nin artık nasıl gözüktüğünü detaylı bir şekilde hepimiz biliyoruz, fakat tüm teknik özellikleri hala tam net değil! Neyse, detayları da öğrenmemize çok az bir zaman kaldı! Yarın yapılacak Türkiye saati ile 17.00'de başlayacak lansmanı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler