20/4/2020

Yeni AirPods, Mayıs Ayında Mı Duyuruluyor!!!

Apple, Mart ayı etkinliğinde lansmanını yapmayı düşündüğü yeni AirPods'u günyüzüne çıkarmaya hazırlanıyor!!!

Güncelleme (21 Mart 2020) : Tayvan'lı yayıncı firma Digitimes, yeni bir haber ile, AirPods Pro lansmanının ya 2020 yılının ikinci yarısına, yada 2021 yılının ilk yarısına ertelendiğini belirtti. Lansman ertelemesinin nedeni olarak da, ürün tedarik zincirindeki sıkıntı gösterildi!!!

COVID-19 salgını, ekonomik durgunluk, ve krizlere rağmen, neredeyse her gün, Apple ve ürünleri ile ilgili yeni bir gelişme, sızıntı veya haber paylaşır olduk sizlerle. Şimdiki iddia ise, Apple'ın önümüzdeki ay içerisinde yeni nesil AirPods'u duyurmaya hazırlandığı!!

Front Page Tech Youtube kanalı sahibi Jon Prosser, Twitter hesabından, önümüzdeki ay yeni MacBook Pro ile birlikte, yeni nesil AirPods'ın da tanıtılacağını düşündüğünü paylaştı.

Yeni AirPods ile ilgili özelliklerin ve teknik detayların belli olmadığını belirtelim. Fakat Şubat ayı içeresinde, Tayvan'lı yayıncı firma DigiTimes'a göre, Airpods'un daha uygun fiyatlı versiyonu olan "AirPods Lite" duyurulacağını, fakat şu anda detayların belli olmadığını iddia etmişti.

Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler