30/5/2020

Yeni Konsept iPhone 12 Videosu, Tüm Sızıntıları ve Söylentileri Hayata Geçiriyor! [Video]

Lacivert iPhone 12 konsept videosu ile bugüne kadar toplanan tüm bilgileri gözler önüne seriyor...

Apple'ın sonbaharda tanıtmasını beklediğimiz, amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 12 ile ilgili ortaya çıkartılan tüm özellikleri bir araya toplayan ConceptiPhone, bir video ile yeni nesil iPhone'un nasıl görüneceğini gözler önüne serdi.

ConceptiPhone'un yayımladığı videoda, iPhone 12 Pro'da beklenen bazı özellikler vurgulanıyor; 120Hz bir milyar desteklekli 10-bit OLED XDR ekran, daha küçük tasarlanmış FaceID çerçevesi, 4'lü kamera sistemi ve daha fazlası...

iPhone 12'nin arka panelinde bulunacak kameralar hakkında da detaylar içeren videoda, iPhone 12 üzerinde ana kamera ile birlikte çalışacak bir zoom kamera, bir ultra geniş kamera ve arttırılmış gerçeklik uygulamaları için kullanılacak bir Lider tarayıcı kameradan oluşacağı vurgulanıyor.

iPhone 12 Pro konseptinde, bu güne kadarki en güçlü iPhone işlemcisi A14 Bionic çip ile birlikte yeni nesil iPhone'un 5G teknolojisini de destekleyeceği gösteriliyor.

Genel olarak bu konsept iPhone 12 Pro, bugüne kadar çıkan tüm söylentileri, sızıntıları ve haberleri de göz önünde bulundurduğumuzda, oldukça gerçekçi görünüyor.

Son bir not; bizce lacivert, iPhone 12 satışları başladığında en çok tercih edilecek renk olacağını şimdiden öngörüyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler