10/7/2021

Yeni MacBook Pro'da neler olacak?

Yeni MacBook Pro'yu beklemeli miyim? Ne tarz değişiklikler olacak? Son söylentiler ve sızıntılar

Söylentiler, MacBook Pro için büyük bir yıl olacağını açıkça ortaya koydu. Tasarım açısından, yeni MacBook Pro'ların tamamen yeni bir forma sahip olduğu söyleniyor ve bildirildiğine göre yeni mini LED ekran teknolojisini kullanarak 14 inç ve 16 inç ekran boyutlarında mevcut olacak.

Yeni MacBook Pro'ların, en son iMac, iPad Pro ve iPhone 12 tasarımlarında gördüğümüze benzer yeni, düz kenarlı bir tasarıma sahip olacağı iddia ediliyor. Bir diğer önemli tasarım değişikliği ise, Apple'ın Touch Bar'ı kaldırıp yerine geleneksel bir işlev tuşları dizisine döneceğini belirtmesi.

Yeni MacBook Pro'ların manyetik şarj için MagSafe teknolojisinin geri dönüşüyle ​​birlikte bir HDMI bağlantı noktasına ve bir SD kart yuvasına sahip olacağını bildirdi. Sızdırılan görüntüler ve diyagramlar, bir HDMI bağlantı noktası, USB-C bağlantı noktası ve SD kart yuvası ve bir MagSafe konektörü, iki USB-C bağlantı noktası ve bir kulaklık jakı gösteriyor.

Belki de tasarım değişikliklerinden daha da dikkat çekici olanı, yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro'ların Apple Silikon işlemcileri kullanacak olmasıdır. Yeni MacBook Pro'ların “M1X işlemciye” benzer bir şey kullanacağı ve sekiz yüksek performanslı çekirdeğe ve iki yüksek verimli çekirdeğe sahip olacağı bildiriliyor. Makinelerin 16 veya 32 grafik çekirdeği varyasyonlarında ve 64 GB'a kadar RAM'de yapılandırılabileceği bildiriliyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler