1/6/2020

Samsung, Yeni Galaxy Watch için FCC'den onay aldı!

Yapılan başvuru dökümanları içerisinde yeni Galaxy Watch ile ilgili bir çok özellik ortaya çıktı...

Samsung'un Galaxy Watch serisi akıllı saatleri, genellikle Android kullanıcıları tarafından en iyi akıllı saat olarak kabul edilir. Samsung, android kullanıcılarının bu algısını devam ettirmek ve akıllı saat pazarında daha fazla yer edinebilmek için Galaxy Watch'ın yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Samsung, yeni Galaxy Watch akıllı saati için FCC'ye (Federal Communications Comission-ABD'de satılacak cihazların kanunlarda tanımlanan elektromanyetik uyumluluğunu denetleyen ve belgeleyen bağımsız devlet kuruluşu) başvuruda bulundu ve gerekli onayları aldı.

Droid-Life tarafından elde edilen bazı FCC belgelerinde, yeni Galaxy Watch dizaynı ve özellikleri hakkında bilgiler yer alıyor. FCC dökümanları içerisinde bulunan bilgilere göre Samsung, SM-R845 ve SM-R840 model numaralı iki farklı LTE hücresel veri destekli model ile birlikte, SMR-840 ve SM-R850 model numaralı iki farklı Wi-Fi Galaxy Watch modelini piyasaya süreceği anlaşılıyor.

Bu bilgilerin dışında, FCC dökümanında Galaxy Watch saatlerin teknik özellikleri hakkında da bilgiler yer alıyor. Dökümanlara göre yeni Samsung Galaxy Watch, paslanmaz çelik 45mm veya 41mm'lik iki farklı büyüklükte gövdeye sahip olacak, Gorilla Glass DTX cam ile korunacak, 5ATM su geçirmezlik derecesini destekleyecek ve birde GPS'e sahip olacak.

Samsung'un yeni Galaxy Watch'ı ne zaman duyaracağı henüz belli değil, fakat akıllı saatin FCC onayından geçmesi, lansmanın yakında olacağı anlamına geliyor. Biz ise yeni Galaxy Watch'ın, Galaxy Note 20 lansmanında tanıtılacağını düşünüyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler