23/3/2022

Yeni Witcher oyunu Unreal Engine 5'te geliştiriliyor

Bugün resmi Witcher Twitter hesabı üzerinden yeni bir Witcher oyunu yayınlandı. Gönderi, kısmen karla kaplı bir Witcher kolyesinin görüntüsünü ve sevilen seride yepyeni bir anlatı setinin başlangıcını belirten “Yeni bir destan başlıyor” kelimelerini gösteriyor.

Gönderi ayrıca CD Projeckt Red web sitesinde bu yeni Witcher oyununun şirket içi REDengine yerine Unreal Engine 5 ile oluşturulacağının açıklandığı bir haber gönderisine de bağlantı veriyor.

Unreal Engine 5'in kullanımı aynı zamanda CD Projeckt Red ve Epic Games arasında "yalnızca lisanslamayı değil, Unreal Engine 5'in teknik geliştirmesini ve ilgili olduğunda Unreal Engine'in gelecekteki potansiyel sürümlerini de kapsayan çok yıllı bir ortaklıkla birlikte geliyor."

Ancak bu, oyunun Epic Games mağazasına özel olacağı anlamına gelmiyor. Yine resmi Twitter hesabı üzerinden şu an için oyunu tek bir mağazaya özel hale getirme planları yok.

Bunun dışında, bu ifşadan tespit edilecek pek bir şey yok. Haber gönderisinde, oyunla ilgili hiçbir ayrıntı veya çıkış tarihi henüz yok yeni haberler içi bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler