31/10/2022

YouTube, kanal sayfalarını düzenledi: Shorts ve Streamlar için ayrı sekmeler

Youtube yeni özellikleri ile kendini geliştirmeye devam ediyor.Yeni özellikler biraz karışıklığa yol açmıştı ama artık biraz düzenleme geldi.

YouTube, kullanıcı geri bildirimlerine dayalı olarak uygulaması ve web görünümü için ek değişiklikleri kullanıma sunmaya başladı.
Değişiklik, Videolar sekmesini ayıran Youtube kanal sayfaları için bir Kısa Filmler ve Canlı sekmesi sunuyor.
Bu güncelleme, platformun renkli yeniden tasarımından günler sonra geldi ve önümüzdeki haftalarda cihazlar arasında yaygınlaşması bekleniyor.

YouTube özellikleriyle ilgili bir güncelleme gönderisine göre, video akışı hizmeti, bir kanalın Kısa Filmleri, canlı akışları ve diğer uzun biçimli videoları için ayrı sekmeler sunmaya başladı. YouTube, kullanıma sunulmaya başlanan bu güncellemenin, kullanıcı geri bildirimlerinin bir sonucu olduğunu ve kullanıcıların bir içerik oluşturucunun içeriğini daha hızlı ve daha kolay bulmalarına yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Kullanıcılar yeni Kısa Filmler sekmesinde arama yaptıklarında, içerik oluşturucunun şimdiye kadar yaptığı tüm kısa biçimli videoları bulacaklar. Bununla birlikte, Short özet akışından videolarını izliyorsanız ve kanallarına tıkladıysanız/dokunduysanız, doğrudan sayfalarındaki Shortlar sekmesine yönlendirileceksiniz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler