1/12/2022

YouTube Music'te 2022 Özetinizi Keşfedin

Bugünden itibaren, müzik tutkunları YouTube Music uygulamasındaki 2022 Recap sayfasına dokunarak bu yıla ait kişiselleştirilmiş istatistiklerini (en iyi sanatçılar, şarkılar, müzik videoları, oynatma listeleri ve daha fazlası) görebilirler.

İşte 2022 Özeti ile ilgili YENİLİKLER:


Özet yolculuğunuza iOS veya Android'de YouTube uygulamasına gidip "2022 Özeti"ni arayarak başlayabilirsiniz.

Google Birçok kişinin YouTube'da da müzikten keyif aldığı ve her iki uygulamayıda kullandığını göz önüne alarak, geçen yılın YouTube Music Recap deneyimini alıp ana YouTube uygulamasına taşıdı. Daha da fazla kullanıcının kişiselleştirilmiş oynatma listeleri, istatistikleri ve paylaşılabilir hikayeleriyle bağlantı kurmasını sağladı. Özet yolculuğunuza iOS veya Android'de YouTube uygulamasına gidip "2022 Özeti"ni arayarak başlayabilirsiniz. Recap oynatma listenizi göreceksiniz ve hikayelerinizi görüntülemek için hikayeler başlığına tıklayabilirsiniz.

Yeni kişiselleştirilmiş istatistiklerle tanışın


Ayrıca Youtube, Özet hikayelerde ilk kez keşfedilen yeni kişiselleştirilmiş istatistikler sunuyor.

En Popüler Trendler: YouTube Müzik uygulamasının Özet sayfasında, diğer çoğu kullanıcıdan önce hangi sanatçıyı keşfettiğinizi görürsünüz.
Kimlik: Ayrıca YouTube Music uygulamasının Recap sayfasında, dinleme alışkanlıklarınıza göre müzik havanızı yakalayan kişiselleştirilmiş bir "müzik kişiliği" alırsınız.
Bulması Zor İçerik: YouTube, başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir müzik içeriği kataloğuna ev sahipliği yapar. Bu yıl en çok sevdiğiniz YouTube'a özgü içeriği (remiksler ve canlı performanslar) hem YouTube hem de YouTube Music uygulamasında paylaştığımızı kutlamak için.


2022 Özeti



En sevdiğiniz sanatçıları ve şarkıları arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmaya hazır mısınız? Her hikayenin altındaki oka dokunarak 2022 Recap hikayelerinizi ve istatistiklerinizi Instagram, Twitter veya Facebook gibi uygulamalarda kolayca paylaşabilirsiniz.

Google Fotoğraflar entegrasyonu


Yalnızca YouTube Music uygulamasının Recap sayfasında, artık her sezondaki en iyi şarkılarınızı öne çıkaran paylaşılabilir kartlar göreceksiniz. Hatta kendi resimlerinizi doğrudan Google Fotoğraflar'dan ekleyerek, yılınıza nostaljik bir bakış için müzik ve anıları birleştirerek kişiselleştirmeyi seçebilirsiniz.

Muhteşem müzikle dolu bir yıla daha merhaba!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler