29/5/2024

YouTube, oyunlarını tüm kullanıcılara açtı

Bir zamanlar YouTube Premium üyelerine özel olan Oynanabilir İçerik, doğrudan YouTube'da oynayabileceğiniz 75'ten fazla oyun içeriyor.

Bugünlerde herkes oyun oynuyor. YouTube, oyun girişimlerine sahip, yavaş yavaş büyüyen şirketler listesine katılıyor ve Oynatılabilir Programlar programını mobil ve masaüstü cihazlarda kullanıma sunuyor. Oynamak için YouTube'un web sitesini veya Android / iOS uygulamasını ziyaret etmeniz ve kenar çubuğunda Oynatılabilir İçerikler'i aramanız yeterlidir. YouTube, oyuncuların ilerlemelerini kaydetmelerine ve yüksek puanları takip etmelerine olanak tanıyacak. Satranç ve bulmaca oyunlarından Angry Birds Showdown!, Trivia Crack ve Cut the Rope gibi daha popüler gündelik mobil oyunlara kadar seçebileceğiniz 75'ten fazla oyun var.

YouTube, YouTube Premium abonelerine Oynanabilir İçerikler sunarak oyun sektörüne atılımına geçen yıl başladı. Bu ilk aşamada çok daha az oyun vardı ve yalnızca nispeten sınırlı bir süre boyunca mevcuttu; aşama bu yılın Mart ayında sona erdi.

Gündelik oyunlardan oluşan bir liste sunmak, teknoloji şirketlerinin aboneleri cezbetmek veya elde tutmak için kullandıkları en popüler yollardan biri haline geldi. LinkedIn yakın zamanda oldukça eğlenceli görünen oyun tekliflerini piyasaya sürdü. New York Times, Hearst ve hatta Netflix, düzenli hizmetlerinin bir parçası olarak oyunlar ekledi. YouTube'un ana şirketi Google bile 2019'da Google Stadia bulut oyun abonelik hizmetiyle oyun oynamayı denedi. Üç yıldan biraz fazla bir sürenin ardından Google, Stadia'yı 2023'te kapattı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler