12/5/2020

iPhone 12'nin Teknik Özellikleri ve Fiyatları Da Ortaya Çıktı!

iPhone 12 ile ilgili sızıntılar devam ediyor...

iPhone 12'nin piyasaya çıkma tarihi yaklaştıkça, sızıntılar da her geçen gün artıyor. Dün iPhone 12'nin ekran teknolojisi, Face ID ve kamera sisteminin muhtemel özelliklerini sizler ile paylaşmıştık. Bugün çıkan yeni bir sızıntıya göre, iPhone 12 serisinin tüm özellikleri ve fiyat skalası da belli oldu.

Sızdırılan bilgilere göre iPhone 12 serisi cihazların tümünde A14 Bionic işlemci bulunacak. iPhone 12 ve iPhone 12 Max, alüminyum kasa, 4 GB RAM ve çift arka kamera sistemi ile gelecek. Pro modellerinde ise çelik kasa, 6GB RAM ve üçlü Lidar(derinlik) sensörlü kamera sistemi bulunacak.

iPhone 12 fiyatları da belli olmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre en uygun iPhone 12'nin fiyatı 649$ olacak. Bir büyük modeli olan iPhone 12 Max'ın satış fiyatı ise 749$'dan başlayacak. Pro modellerinin satış fiyatı ise 999$'dan başlayacak ve 1.399$'a kadar çıkacak.

Son olarak iPhone'ların satış tarihleri ile ilgili gelen bilgileri de paylaşalım; iPhone 12 lansmanının her sene olduğu gibi, Eylül ayında yapılması bekleniyor. Fakat COVID-19 pandemisi nedeni ile iPhone 12'nin kullanıcılar ile buluşması, ne yazıkki Ekim ayından önce olması zor gibi gözüküyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler