18/5/2020

Samsung Galaxy A21s'i tanıttı!

Galaxy A21s, dörtü kamera sistemi ve 5.000mAh bataryası ile adından söz ettireceğe benziyor...

Geçen hafta 2020 yılı ilk çeyrek Android akıllı telefon satış raporunu sizler ile paylaşmıştık. Strategy Analytics'in yayınladığı raporda Samsung'un pazarı bütçe dostu akıllı telefonları ile domine ettiğini açıkça görmüştük.

Samsung bu rapordan memnun kalmamış olacak ki, raporun yayınlanmasının hemen ardından, yaptığı resmi bir açıklama ile bütçe dostu Galaxy A serisinin yeni üyesi A21s'i tanıttı.

Galaxy A21s akıllı telefon, son derece etkileyici teknik özelliklere sahip. 6.5 inch büyüklüğündeki ekranı, 720x1600 piksel çözünürlüğünde ve 20:9 en/boy oranına sahip.

Cihaz gücünü ise Samsung'un geliştirdiği 2.0GHz Exynos 850 işlemciden alıyor ve 3, 4 veya 6GB hafıza seçenekleri ile geliyor. Tercihe göre 32/64 GB depolama kapasitesi ile alabileceğiniz A21s'in kapasitesini, microSD kart ile 512GB'e kadar arttırabilmeniz de mümkün.

A21s'in arka panelinde ise dörtlü kamera sistemi bulunuyor- 48MP ana kamera, 8MP ultra geniş kamera, 2MP derinlik kamera ve 2MP makro kamera. A21s'in selfie kamerası ise 13MP çözünürlüğe sahip ve ekranın sol üst köşesinde yer alıyor.

Cihazın batarya kapasitesi ise 5.000mAh. Samsung'un açıkladığı diğer teknik özelliklere de bakarak, bu bataryanın son derece uzun dayanabileceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz. Bu büyük bataryayı hızlı şarj edebilmeniz için ise A21s 15W hızlı şarj desteği sunuyor.

Akıllı telefonun güvenliğinden ise arka panelinde yer alan kapasitif parmak izi okuyucusu sorumlu, fakat tercihinize göre A21s akıllı telefonun kilidini yüz tanıma teknolojisi ile açabilmeniz de mümkün.

Samsung Galaxy A serisinin yeni üyesi A21s'in fiyatı ise henüz belli değil, fakat Samsung akıllı telefonu, 19 Haziran tarihinde belirli ülkelerde satışa sunacağını duyurdu. Bu nedenle fiyatlarının da çok kısa bir süre içerisinde belli olacağını düşünüyoruz. Satışa sunulduğunda, A21s'i dört farklı renk seçeneği ile vitrinlerde göreceksiniz: siyah, beyaz, mavi ve kırmızı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler